Onderwater Wonderful Takabonerate National Park


Selayar is een van de eilanden in Indonesië, gelegen in het zuiden van Sulawesi. Als de eilanden, dan is het scherm heeft een reeks eilanden verspreiding van zowel grote als kleine, al bewoond of niet bewoond. Overlay deze eilanden hebben een zeer rijke mariene potesi dat ontwikkeld moet worden en bewaard ten behoeve van de samenleving en de natie een scherm met name Indonesië en zelfs de internationale wereld in het algemeen. Potentiële zee is wat zorgt voor een scherm, zoals bekend tot kemancanegara, door middel van onderwater natuur is zo prachtig, dat bekend staat als de nationale parken Taka Bonerate.
Taka Bonerate is een archipel gebied in de Flores zee. Taka Bonerate een scherm in de lokale taal betekent “rock heuvel in het zand”. Geografisch gelegen in de zee Taka Bonerate flores op 120 055 “- 121 021 oosterlengte en 6023 ‘- 7005’ zuiderbreedte. Dit gebied is een cluster van 21 eilanden met inbegrip van de eilanden van zand, meestal gevormd uit de afzetting van zand en bioerosi, die hebben een afgeronde, verweerde bodems die gevormd jong. Deze regio is de derde grootste koraal atol met een oppervlakte van 220.000 Ha disunia. Groep van koraalriffen rondom hem maakt Taka Bonerate hebben een verborgen schoonheid onder de zee. De potentiële schoonheid van de riffen, koraalriffen en atollen bieden een verscheidenheid van uniciteit. Met de drie soorten koraalriffen maken van dit Marine Park heeft een hoge biodiversiteit van de biodiversiteit.
Volgens de data base, biotische toestand Taka Bonerate National Park beschikt over 49 geslachten van koraalsoorten, 9 soorten van de 12 soorten zeegras in Indonesië, 83 soorten van macro-algen, 362 vissoorten, 216 soorten weekdieren, 4 soorten schildpadden en 3 soorten zeeslangen, 47 soorten stekelhuidigen, 3 soorten zeezoogdieren en 33 soorten vogels. Bovendien, de vorm en het uiterlijk van de kleine eilanden zijn prachtig, oogverblindend wit zand, die ook wordt ondersteund door de cultuur en de gemeenschappen die zijn vriendelijk en interessant. Met de onderwater wereld potesi zo rijk, dan is het nationale park Taka Bonerate worden paradijs voor de toeristen die houden van watersport vooral duiken en snorkelen. Duiken kan worden gestart vanuit de duikplek voor beginners tot de duikplaats is een uitdagende en extreme, zoals duiken dalen tot getuige van een zeer uitdagende biota, zoals Murray, Shark, Vis en Turtle Pari. En nog veel meer interessant voor de fans van onderwater fotografie en het houden van objecten is er een zeer mooie en exotische te vangen.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: